6 Forfattere Af Contemporary Romance Serier

Hvis du er til Contemporary Romance, så anbefaler jeg her 6 forfattere, der har skrevet serier med både mange og lidt bøger i.

De har alle en god skrivestil, de formår at give hovedpersonerne karakter og personlighed, at udvikle en interessant historie og så er det altid sjovt at læse videre i en serie, da man så senere hører lidt til hvordan det går med de personer man allerede har læst om.

Desuden så kender man allerede universet som bøgerne foregår i, så man skal ikke bruge for meget energi på at forstå baggrunden jo længere hen man kommer i serien.

Bella Andre (Amazon) (Saxo)
Jill Shalvis (Amazon) (Saxo)
Rachel Gibson (Amazon ) (Saxo)
Samantha Young (Amazon) (Saxo)
Elizabeth Reyes (Amazon ) (Saxo)
Susan Elizabeth Phillips (Amazon) (Saxo)

 

The Sullivans af Bella Andre 

The Look of Love (The Sullivans Book 1) (link til den første bog i serien)

Bella Andre er god til at skrive så flydende at man forsvinder helt ind i historien og man sluger siderne. Det er nogle gode karakterer hun kommer op med. I denne serie følger man 8 søskende (6 mænd og 2 kvinder) som i hver deres bog finder deres bedre halvdel. Det er en af de mest populære familie serier i contemporary romance som er skrevet i nyere tid. Der er massere at gå i gang med, da der indtil videre er skrevet 17 bøger. Hun har kørt serien videre fra de originale søskende i San Francisco til deres fætre og kusiner i henholdsvis Seattle og New York.

 

Lucky Harbor af Jill Shalvis

Simply Irresistible (Lucky Harbor Book 1)(link til den første bog i serien)

Jill Shalvis er også en god forfatter som jeg har læst mange bøger af og flere serier. Hun er god til at skrive sjove bi-karakter og man bliver godt underholdt undervejs i hendes historier.

I denne serie er det mere Lucky Harbor, altså selve byen, der er grundlaget for serien. Det er gerne 3 bøger der hører sammen. De første 3 omkring søstre og så de næste 3 bøger, der er veninder etc. Alle bøgerne foregår i Lucky Harbor og man kan godt høre om de tidligere personer i bøgerne, men det er faktisk mest bi-personer, der er gengangere igennem de 12 bøger i serien.

Nogle andre gode serier som Jill Shalvis har skrevet er Wilder (3 bøger Instant Attraction (Book 1)) og Animal Magnetism (7 bøger – Animal Magnetism (Book 1)). De kan klart anbefales og har selv læst et par stykker af dem mere end én gang.

 

Writer Friends af Rachel Gibson

Sex, Lies, and Online Dating ( Book 1)(link til den første bog i serien)

Denne serie handler om 4 veninder, der alle lever af at skrive bøger, men inden for hver sin genre.

De har alle deres egen bog og den bliver skudt i gang med Sex, Lies & online dating. Disse bøger indeholder også et mysterium som gør at de er spændende samtidig. Hun skriver nogle fantastiske kvindelige hovedpersoner som er dybt forskellige og yderst underholdende.

 

Chinooks Hockey Team af Rachel Gibson

Simply Irresistible (Book 1)(link til den første bog i serien)

Den anden serie af Rachel Gibson som jeg vil anbefale. Man skal ikke lade sig afskrække af at det er om et hockey hold, tværtimod. Hvem kan ikke lide at læse om en lækker man der lever af at holde sin krop i form. Bøgerne er ret sjove og Rachel Gibson er god til at skrive sarkastiske bemærkninger og kvinder der forstår at levere dem. Især når mændene bliver en anelse for selvsikre.

 

On Dublin Street af Samantha Young

On Dublin Street ( Book 1) (link til den første bog i serien)

Dette er en noget anderledes serie end de andre. Samantha Young er en der tør tage chancer med sine karakterer og de er ikke nødvendigvis en du holder af med det samme. Bare rolig hun er eminent til at få en over på den anden side. Her er det især bog nummer 2 jeg taler om. Den kom bag på mig.

Den første bog i serien er en af mine ynglingsbøger. Hun er fænomenal til at skrive personligheder med fejl og man føler hvordan de kæmper med dem. Desuden så er hun god til at skrive ret så hede sexscener. Og så hjælper det jo helt klart på det når det er mænd med accent. Hvem kan stå for det. Jeg tror endnu ikke at jeg har anbefalet denne serie til nogen og de ikke har kunne lide den.

 

5th street af Elizabeth Reyes

5th Street (5 Book Series)(Link til serien)

Dette er igen en lidt anderledes serie end de første jeg har nævnt. Da den godt kan henvende sig mere til ‘New adult’ læsere. Man følger her en gruppe boksere og knudepunktet som bringer bøgerne sammen er de venner fra bokseklubben 5th street.

I den første er den kvindelige hovedperson 28 år, men den mandlige hovedperson er 20. Det skal dog ikke stoppe en fra at læse den. Det er en god og interessant bog som er anderledes end mange andre bøger. Der er dog ikke rigtig noget sex i. I hvert fald ikke i den første bog med Noah. Det kommer senere i nogle af de andre bøger, men ikke så vi er henne i erotica genren. Det er på et stille niveau. Det skal dog ikke skræmme en væk fra bøgerne, de er gode og så med nogle lækre mænd som er i yderst god form. Desuden er det sjovt at høre om den mexikanske baggrund og kultur som de mandlige hovedpersoner har.

 

Chicago stars af Susan Elizabeth Philips

It Had to Be You (Book 1)(Link til den første bog i serien)

Denne serie er af lidt ældre dato, men ikke destro mindre så er de ret underholdende. Denne serie tager udgangspunkt i et amerikansk football team. Man hører ikke om alle spillerne, men en del af dem får deres egen bog.

Min personlige favorit i denne serie er Match Me If You Can . Det er godt nok den 6 i serien, men kan sagtens læses for sig selv. Den er simpelthen så underholdende. Jeg tror faktisk ikke, jeg læste nogen af dem i den rækkefølge som de er kommet i. Så hvis man vil prøve en af dem, så tag den der lyder mest interessant. Der er også specifikke sexscener i denne serie.

Rigtig god læselyst,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + eleven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.