A Night To Surrender (Spindle Cove #1)

Titel: A Night to Surrender (spindle cove 1)
Forfatter: Tessa Dare
Genre: Historical romance

Affiliate links: Saxo.com     Bogreolen.dk

 

 

Resume

Dette er spindle cove, hvor unge damer som trænger til en pause fra London sociale cirkler kommer hvad enten det er fordi man er for interesseret i mænd, er for genert eller direkte ligeglad med at blive gift. Selvfølgelig under påskud til familien om at hver ung dame får en pause, men stadig vil have for øje at blive veluddannet, så de er klar til næste sæson og til at blive gift. Det bedste af det hele; der er ingen mænd værd at gifte sig med i Spindle Cove. De kan få lov til fuldstændig at være dem selv og alle de unge damer elsker det. Alt dette er dog ved at ændre sig.

Victor Bramwell er den nye Earl of Rycliff og han er sikker på at han er havnet ude for lands lov og ret. Han har tænkt sig at sige farvel så hurtigt det overhovedet er muligt. Desværre ændrer hans planer sig, da han får ordre om at oprette et hold af civile borgere, der kan supplere i det tilfælde at der skulle opstå krig.

Susanne har hverken tid eller lyst til at have en flok mænd rendende rundt og lege røver og soldater. Dette vil ødelægge hele deres ugeplan for hende og hendes piger. Hun er opsat på at redde sit eget lille stykke af himmel og han er opsat på at slippe for den irriterende kvinde der blander sig i alt. Det går ikke stille for sig når de to tørner sammen.


Anmeldelse

Dette er ikke min første bog af Tessa Dare og det er ikke min sidste. Hun har en speciel skrivestil, der er yderst underholdende og hun er super med sarkastiske bemærkninger imellem hovedpersonerne. Der er altid mange farverige personligheder i hendes bøger, der giver historien et ekstra spark.

Begge hovedpersoner har en baggrundshistorie som man får fortalt lidt af undervejs og det gør også at man begynder at forstå bedre og bedre hvorfor de reagerer på bestemte måder ved nogle af situationerne i bogen.

Dette var en sjov og underholdende bog, og humoren var klart det bedste ved den. Romancen mellem Bramwell og Susanna var også god, men nogle gange bliver det lidt for langtrukken for mig. Jeg er godt klar over at det ikke foregik på samme måde i den periode, men det er en bog og når der i forvejen er ting som ikke ville have ladet sig gøre i virkeligheden, så kan man godt gøre historien lidt hurtigere. Det var især til sidst, at jeg synes der kom en anelse for meget fylde for at trække historien lidt ud. Derudover var der enkelte ting som jeg synes blev uddybet for meget og det havde jeg ikke behøvet. Det er nok derfor at jeg ofte giver bøger i denne genre 3 tekopper. De kan sagtens læses og er underholdende, men jeg mangler altid noget eller de kan være lidt for langtrukne.

Når det så er sagt, så synes jeg det er en bog der er værd at læse og jeg synes at Tessa Dare er god til at skrive historiske romancer og de er værd at læse. Da de har en anelse mere humor end mange andre forfattere i denne genre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.