Always

alwaysTitel: Always
Forfatter: Lynsay Sands
PRC 2018: Nr. 16 A book about mental health
Genre: Historical romance, Medieval,

Affiliate link: Saxo.com    Bogreolen.dk

 

Resume

Kongens uægte datter og hans ynglings barn, Rosamunde, får et uventet besøg af sin far, hvor han har medbragt den mand, Aric, som han gerne vil have hun skal gifte sig med.

Rosamunde’s planer om at blive en nonne i det kloster hvor hun er vokset op forpurres en anelse af disse planer, men da hun ikke én der siger sin far imod går hun med til ægteskabet. Hendes uddannelse hos nonnerne har dog ikke helt forberedt hende på hvad livet som fruen i huset betyder.

Aric må bare følge med og gøre hvad kongen befaler, da man ikke siger ham imod uden at risikere sit eget og sin families liv.

 

Anmeldelse

Bogen startede ud okay, jeg var mildt interesseret i at se hvordan den ville udvikle sig, desværre så valgte den at udvikle sig virkelig dårligt.

Selve grundideen virkede sjov og jeg blev overtalt af det korte resume til at læse bogen. Den var dog det mest interessante ved bogen.

Jeg fandt ingen kemi mellem hovedpersonerne, og synes bare at den mandlige hovedperson var irriterende og blev mere og mere sur over hans opførsel, som jeg tror skulle fremstå som at han var påpasselig men i stedet blev et kontrollerende fjols der nægtede at lytte til andre end ham selv.

Desværre så blev hun mere og mere et lille lam som bare sagde ja og amen, og man mistede respekten for hende. Hun havde ellers startet ud som en forholdsvis stærk karakter.

Jeg vil sige at jeg er flink ved at give den 1 tekop, og ellers så er der ikke så meget at sige udover at den er virkelig dårligt eksekveret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.