American Kingpin: The Epic Hunt For The Criminal Mastermind Behind The Silkroad.

American kingpinTitel: American Kingpin: The Epic Hunt For The Criminal Mastermind Behind The Silkroad.
Forfatter: Nick Bilton
PRC 2018: Nr. 49 A book about a problem facing todays society.
Genre: True crime

Affiliate link: Saxo.com     Bogreolen.dk

 

Resume

Dette er historien om Ross Ulbricht som 26 årig startede hans online milliard firma fra hans soveværelse. Med den lille detalje at det blev nok verdens største narkohandelssted som blev kaldt silkevejen, som han oprettede i det mørke internet. Silkevejen blev et sted hvor man kunne købe alt såsom narko, hacking software, falske penge, gift, falske dokumenter og det der er værre uden for ‘big brothers’ øjne.

 

Anmeldelse

Det her er nok ikke den genre jeg gør mig mest i men jeg synes at den lød spændende da jeg læste resume om bogen. Og jeg skulle bruge en lydbog til mine gåture.

I og med at den er baseret på en sand historie gør den bare endnu mere interessant og den var virkelig interessant. Man hører historien mest fra hovedpersonens side om hvorfor og hvordan han startede silkevejen.

Jeg vil klart anbefale den som lydbog er man ikke til det så fortvivl ej, er sikker på at den vil være mindst lige så spændende som almindelig bog. Og jeg synes virkelig at den var spændende.

Fortæller stilen og det synspunkt man hører historien fortalt fra er interessant. Hvordan han har tænkt under hele forløbet med at retfærdiggøre for de ting og handlinger han gjorde, såsom at bestille et lejemord og få sig selv overbevist om at det da er helt i orden.

Det er en yderst interessant bog som jeg kun kan anbefale på det varmeste. Det er helt vildt hvordan han har fået silkevejen op at køre og gjorde den til en milliard virksomhed og på så forholdsvis kort tid. Det er helt vildt.

Bogen starter før han overhovedet får ideen til Silkevejen og til allersidst og hvordan de får fældet ham på de mindste ting. Det er en spændende handling som holdt mig interesseret hele vejen igennem og det er længe siden jeg har haft nogen true crime bøger der har holdt min interesse så længe, da det ikke bare er kolde facts man får serveret, men den er fortalt som en historie.

Jeg kan ikke anbefale denne bog nok, også selvom man ikke er til denne genre, så kan jeg kun sige at den er værd at læse. Virkelig interessant især i nutidens teknologiske verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.