Blog

På denne side kommer der ikke nogen anmeldelser, men i stedet mine personlige indlæg. De kan omhandle om alt muligt men som hovedregel har det selvfølgelig noget med bøger at gøre. Det kan være opdateringer på de seneste anmeldelser jeg har lavet eller den forgangne måned. Hvis jeg ser et godt tilbud på bøger, så deler jeg selvfølgelig denne.

 

 

Bog Bingo for alle aldre…

Jeg sætter hvert år mig selv den udfordring at lave ‘PopSugar Reading Challenge’ som består af 52 bøger.

Da 52 bøger kan virke som meget og der går jo lang tid før man er i mål har jeg lavet en ‘bog bingo’ plade for min egen fornøjelses skyld. (PDF link Bingo pop) Det er lidt som at have nogle delmål. Jeg vedhæfter den her, så kan du bare printe den ud og hænge den op.

Continue reading“Bog Bingo for alle aldre…”

Bog Julegave Idé

Hvis du mangler inspiration til en gave eller du ikke helt ved, hvad du vil give til jul eller mangler du bare en ekstra julegave? Så kan man altid give en bog og jeg har kigget på nogen af de bøger jeg har læst igennem året og fundet de perfekte frem til forskellige aldersgrupper og køn.Continue reading“Bog Julegave Idé”

Læse udfordringer i 2018

Nu har jeg mest talt om Popsugars reading challenge, når jeg taler om læse udfordring. Der findes dog mange andre. Jeg har som regel gang i flere så tænkte jeg ville fortælle lidt mere om det.

Jeg er startet med PRC og så er det den jeg holder ved. Mest på grund af gruppen som jeg tidligere har nævnt på Goodreads.com. De gør et formidabelt arbejde.

Continue reading“Læse udfordringer i 2018”