Lidt om mig

Hvordan forklarer man bedst hvem man er som person. Det er altid svært uden at lyde som en kontakt annonce.  Derfor har jeg besluttet i form af billeder at vise hvem jeg er.

Jeg er en total te-snob. Det er ikke alle der ved at de eksisterer, men det gør vi. Jeg køber kun speciel te, der ikke smager syntetisk og som kommer fra de gode planter. Det tager tid, men det er det hele værd. (Kan i ny og næ godt tage et tebrev med som købes færdigpakket med billig te i, men shhh… jeg vil ikke smides ud af klubben for te-snobber)

 

Jeg elsker hunde… Jeg kan gå helt i spåner når jeg ser en hund og skal helst nusse med den. Desværre så kan jeg ikke have hund der hvor jeg bor  nu, men bare vent. Når det lykkedes mig at få en vil alle blive spam’et med nuttede hvalpe billeder. Det her er bare en tilfældig hund, men hvem kan stå for de øjne og bløde ører.

 

Det kommer nok ikke som en overraskelse at jeg elsker at læse bøger. Der er ikke noget bedre end at dykke ned i en ny bog og komme ind i et helt andet univers. Om det så er til vinter hvor man møffer sig ned under dynen med en stor kop te eller det er under solens stråler mens man steger. Det er altid skønt med en bog. Jeg læser alle mulige genre, men er mest til bøger der underholder mig. Jeg er ikke særlig meget til sørgelige, triste eller direkte grusomme bøger fyldt med vol. Det er min fritid og jeg vil helst læse hyggelige og glade bøger.

 

Jeg kan bruge timer i en boghandel. Der er ikke noget bedre end at gå og kigge på boghylder. Når jeg er heldig at være i London, desværre ikke så tit, men så bruger jeg gerne en 5-6 timer hvis jeg har mulighed for det i deres boghandlere som er 5 etagers. Det er skønt og gerne mere hvis det er muligt.

 

 

Derudover er jeg afhængig af Pinterest og Goodreads. De burde være anerkendt som reelle hobbyer, da jeg kan bruge timer derinde. Instagram kommer ind på en pæn 3 plads. Jeg følger alt der har med rejser, bøger og natur at gøre.

Det var vel det vigtigste at fortælle om mig.