Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Al information på denne hjemmeside er udgivet I god tro og ud for en generel information og underholdningsværdi. http://www.Justonemorechapter.dk giver ingen garantier for fuldstændigheden, pålideligheden og nøjagtigheden af disse oplysninger. Enhver handling du tager på de oplysninger, du finder på denne hjemmeside er på eget ansvar.

 

http://www.Justonemorechapter.dk kan ikke blive holdt ansvarlig for skader eller tab der kan forekomme ved at anvende denne hjemmeside.

 

Fra http://www.Justonemorechapter.dk kan du via link blive videreført til andre hjemmesider. Selvom jeg altid prøver at sikre mig at disse links er til gode og etiske hjemmesider, så har jeg ingen kontrol over deres indhold eller naturen af disse sider. De links som jeg anvender på http://www.Justonemorechapter.dk til andre websider indikerer ikke at jeg anbefaler alt det indhold som eksisterer på dem. Ejeren og indhold kan ændre sig uden at jeg får det at vide og kan derfor have ændret karakter før jeg kan nå at fjerne mine links.

 

Vær opmærksom på at når du forlader denne hjemmeside, kan andre hjemmesider have anderledes regler om private oplysninger og betingelser som er ude over min kontrol Vær venlig at tjekke disse siders privatlivspolitik og deres betingelser før du anvender deres forretning eller angiver privat information til dem.

 

 

Affiliates

http://www.Justonemorechapter.dk anvender nogle gange affiliate links på produkter, services, eller programmer for andre firmaer eller individuelle produkter.

 

Derfor kan det forekomme at jeg modtager godtgørelse hvis du trykker på et af mine links til en tredje part eller køber et produkt. Dette vil dog ikke medføre en merudgift for dig som kunde.

 

Jeg anbefaler kun produkter og firmaer som jeg selv har kendskab til og er selektiv med hvad jeg vælger at promovere.

 

Du antager selv alle risiko når du vælger at købe disse produkter, service, programmer og du er enig I at jeg ikke kan holdes ansvarlig for hvad du oplever eller kommer ud for når du bruger disse produkter, service, firmaer, programmer etc. som jeg promoverer.

 

Jvf. Amazon.com’s affiliate regler skal nedenstående fremgå af hjemmesiden.

 

“Justonemorechapter.dk are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.”

 

 

 

Ingen Garantier
http://www.justonemorechaper.dk giver sin egen mening om indholdet på denne side, det betyder dog ikke at hvis du bruger siden og køber et produkt jeg har anmeldt at du vil være enig i min mening. Jeg kan ikke garanterer at du opnår samme resultat eller mål som jeg, ved at bruge information på denne hjemmeside eller ved et produkt jeg anbefaler.

 

 

Indhold
Ved at bruge min hjemmeside http://www.justonemorechaper.dk indvilliger du i min ansvarsfraskrivelse og er enig i vilkårene.

 

 

Email

Email adresser som bliver anvendt I kommentar formlen vil altid blive respekteret som private og aldrig blive brugt til spam eller solgt vidre til andre.

 

 

Kommentarer

Http://www.Justonemorechapter.dk elsker kommentarer men jeg tager mig den ret at acceptere eller afvise kommentarer som jeg finder ubehagelige eller uforskammede. Kommentarer der ytrer had, er racistiske eller på nogen anden måde er ubehagelige, uforskammede, forfølgende etc på andres kommentarer vil ikke blive accepterede. Kommentarer på denne hjemmeside bliver kun accepteret hvis de er respektfulde over for andre og er modererede.