May I Have Your Attention, Please?

Titel: May I Have Your Attention Please?
Forfatter: James Cordon
PRC 2016: Nr. 15 A book written by a celebrity
Genre: Biography, Memoir,

Affiliate links: Saxo.com     Bogreolen.dk 

 

Jeg elsker James Cordon og har faktisk fulgt hans karriere i et stykke tid. Lang tid før han blev vært på SNL. Jeg elskede ham i Gavin & Stacey som ikke er den mest kendte serie i Danmark. Den er dog værd at se, så hvis man er til god engelsk humor og James Cordon, så er han sjov i den serie som han selv har været med til at lave.

Når det så er sagt, så er dette en biografi og jeg er ikke god til biografier. Heller ikke når det er en jeg virkelig godt kan lide som James.


Jeg prøver mest muligt at ‘læse’ dem på lydbog, og især når forfatteren selv læser dem højt. De ved hvor de skal lægge trykket på en sætning, en joke eller historie. James gør det også godt.

Det ændrer dog ikke ved min holdning om at jeg konsekvent keder mig når jeg læser biografier og selvom han er en god fortæller, så har han ikke formået at vende mening omkring biografier.

Det er en bog med nogle gode historier, hvor man følger ham helt fra folkeskolen og op til hans karriere virkelig begynder at tage fat. Er man til biografier, så er jeg sikker på at man vil føle sig godt underholdt og elske hans små anekdoter. Han er en fantastisk person og lige meget hvad jeg ser ham i, så elsker jeg hans arbejde. Hvis man kender til ham, så tror jeg, det er de færreste der er uenige og kender man ham ikke, så burde man. Om end ikke andet så se hans karaoke-carpool videor på youtube. Han er blevet verdenskendt på dem. Især den med Adele er super sjov.

Jeg ville ønsk at jeg kunne give den mere end 3 tekopper, men da jeg ikke er den vilde fan af biografier, så bliver det ikke til mere. Det er måske unfair for havde jeg været til biografier, så ville jeg nok have givet den 5. Den er godt skrevet og han kommer rundt.

Da jeg giver tekopper ud fra mit synspunkt, så bliver det ikke til flere, men derfor kan man jo stadig godt rose den og anbefale den til andre. Han gør stadig et godt stykke arbejde og jeg har da været langt mere interesseret end andre biografier jeg har læst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.