Perlesøsteren (De Syv Søstre #4)

Titel: Perlesøsteren (De syv søstre #4)
Forfatter: Lucinda Riley
Genre: Historisk fiktion, Romance, mystery


Affiliate link: Saxo    Bogreolen

 

Resume

CeCe D’Aplièse har aldrig følt at hun passede ind nogen steder og det gør det ikke bedre, da hendes far dør uventet. Sammen med hendes 5 søstre, som alle er adopterede, får de hver især et parkoordinatorog et brev som er ledetråde til hvor de stammer fra. De griber det dog meget forskelligt an, hvordan de skal bruge deres ledetråde og om de overhovedet har lyst til det. Hendes næreste søster Star har trukket sig længere og længere væk for at lede efter sine egne rødder, og Cece har aldrig følt sig mere ensom en nu. Hun beslutter sig for at søge tilflugt et andet sted og ikke være den der holder sin søster tilbage. Hendes brev fører hende til Australien, men inden hun tør se sin fortid i øjnene smutter Cece til sit elskede Thailand. Det eneste sted hun nogensinde har følt sig hjemme her møder hun den mystiske Ace, en mand som er lige så ensom som hende, men som hun senere finder ud af, at der er en grund til at han holder sig for sig selv.

Hundrede år tidligere får Kitty BcBride muligheden for at rejse med til Australien. Hvor hendes liv ændrer sig drastisk, da hun kommer i kontakt med familien McCrombie og ikke mindst deres tvillinge sønner Drummond og Andrew, arvinger til et firma der udvinder perler.

Dette får efterfølgende konsekvenser langt ind i fremtiden som Cece finder ud af, da hun undersøger sin biologiske families fortid.

 

Anmeldelse

Dette er den 4 bog i serien og jeg havde lidt skrupler ved at starte denne bog, da hovedpersonen ikke har været en jeg holdt særlig meget af siden starten af serien. Hun fremstod altid som en lidt for pushy personlighed til mig. Forfatteren formår dog at fjerne dette billede og man begynder at holde af hende.

Nå det så er sagt synes jeg faktisk at det er en god bog, og jeg kan godt lide plottet bortset lige fra en lille del, som jeg ikke helt synes havde været nødvendig, men det kan være andre ser noget jeg ikke ser. Da hun tager til Thailand kommer man mere ind på karakteren og hvad hun tænker og føler. hvilket jeg dog mener man kunne gøre hvor som helst, så kan jeg ikke helt se hvad hendes tur til gjorde godt for og mere hvad der sker i Thailand er jeg virkelig i tvivl om hvad gør godt for plottet og handlingen for bogen…

Har tænkt lidt over det og det eneste jeg kunne komme op med var at Thailand var det eneste sted hun følte sig hjemme, og for at blive klar til at undersøge sin fortid blev hun nød til at tage dertil og få afsluttet det kapitel, så hun var klar til at se, at det ikke er et sted men indvendig hun var utilfreds. Men det er ren spekulation fra min side. Vil ikke afsløre for meget og eventuelt ødelægge noget af historien for andre. For mig virker det dog lidt som om at forfatteren lidt fortrød den drejning handlingen havde taget og så ændrede retning fuldstændig.

Ellers synes jeg faktisk at selve baggrunden for hende var et interessant emne. Denne bog kører på samme præmisser som de tidligere bøger; man hører om oldeforældrene og bedsteforældrene mest og hvordan deres historie var. Synes stadig det er interessant og jeg glæder mig også til næste bog; Månesøsteren.

Jeg giver den 4 tekopper selvom jeg stadig er lidt betænksom ved hele turen til Thailand, så får man et indblik ind i hendes sindstilstand og hende som person. Karaktererne fra fortiden er interessante og det er virkelig et godt og spændende plot. Jeg blev revet med i historien og kan kun anbefale bogen og serien i det hele taget.

 

Andre bøger i Serien:
1: De syv Søstre
2: StormSøsteren
3:Skyggesøsteren
5: Månesøsteren
6: Solsøsteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.