Smaragdgrøn (Ædelstens trilogien #3)

Titel: Smaragdgrøn (Ædelstens trilogien #3)
Forfatter: Kerstin Gier
PRC 2018: Nr. 17 A book you borrowed or that was given to you as a gift
Genre: YA, tidrejse, Fantasy, Romance

Affiliate link: Saxo.com    Bogreolen.dk

 

Resume

Gwendolyn (rubinen) er det sidste medlem af en tidsrejsende cirkel af 12, som hun kun for nylig har fundet ud af eksisterer, da det originalt var ment som hendes kusine der skulle være rubinen. Gwen ved ikke hvem hun kan stole på og er begyndt at have tvivl omkring sin medrejsende Gideon. Dette er konklusionen på ædelstens trilogien.

 

Anmeldelse

Endelig den sidste bog i trilogien. Ikke ment på en dårligt måde for jeg har rent faktisk nydt at læse alle bøgerne og været underholdt hele vejen igennem og synes det var sjovt at komme med på tidsrejserne.

Jeg har bare glædet mig til at få løst mysteriet og se hvordan det hele ville ende. Lad mig sige den slutning kom en anelse bag på mig og det var på den gode måde. Jeg havde i hvert fald ikke set den komme, så har jeg ikke afsløret for meget, men kan kun anbefale at man hænger i med bøgerne.

Jeg havde mine anelser med noget, men ikke præcist det den endte med. Nogen vil nok sige at de havde regnet ud hvad der ville ske, det tvivler jeg dog lidt på. Den var spændende især den sidste del af bogen.

Den samler rimelig godt sammen på alle de løse ender og jeg kunne virkelig godt lide den sidste bog, som jeg nærmest slugte.

Endnu engang kan jeg kun sige at jeg vil anbefale denne serie, og bøgerne bliver kun bedre jo længere hen man kommer.

Selvom jeg var en anelse irriteret over hendes umodenhed, så passer det også til karakteren ellers havde hun alt for let fundet ud af flere ting. Blandt andet forholdet mellem Gideon kræver en del usikkerhed fra hendes side, men jeg mener dog stadig at man godt kunne have lavet hende mere moden og stadig haft den faktor inde. Bliver serien lavet til en film håber jeg de filmer hende mere moden.

Jeg giver denne 4 tekopper, da den giver en super afslutning på trilogien og den er spændende hele vejen igennem. Er man teenager vil det undre mig hvis man ikke kan lide bøgerne, og det tvivler jeg også på vil være tilfældet. Jeg ville have elsket dem, hvis jeg havde læst dem dengang. Jeg synes stadig i min nuværende alder at de er gode at læse og underholdende. Heldigvis bliver der også skrevet nogle spændende og sindsygt gode YA bøger i øjeblikket og det er jo bare skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.