Surrender To The Highlander (Highland Brides #5)

Titel: Surrender to the highlander (Highland Brides #5)
Forfatter: Lyndsay Sands
PRC 2018: A book about death or Grief
Genre: Historical Romance,

Affiliate link: Saxo.com    Bogreolen.dk

 

Resume

Edith Drummond vågner op til et hus fyldt med highlanders som hendes gode veninde har sendt for at passe på hende, og kun lige i tide. Da hun vågner finder hun ud af at hun igennem længere tid er blevet forgiftet og at hendes liv er i fare.

Ved hendes side er Niels som aldrig har mødt en mere modig og irriterende kvinde, men han kan ikke lade være med at være fascineret af hende.

 

Anmeldelse

De her bøger med en highlander og maiden-in-distress er blevet min guilty-pleasure og engang imellem når jeg har lyst til en let og sjov bog fyldt med romance, så sætter jeg en af disse på som lydbog. Det er bare sjovere når de bliver læst op af en med skotsk accent.

Vi kan hurtigt blive enige om at forsiderne er sleske på disse bøger, hvilket faktisk er ærgerligt da de er ret underholde. Selvom de er så virkelighedsfjern som de overhovedet kan blive, men det er nok derfor at man nogen gange bare har brug for netop sådan en bog.

Man kommer helt væk til en anden verden og en anden tidsalder som kun i bøger vil beskrives som romantisk. Og hvad så! De er jo underholdende, selvom de aldrig nogen sine ville kunne have sket i virkeligheden, men det er jo derfor det hedder fantasi.

Dette var helt klart en af de bedre og jeg har også givet den 4 tekopper. Hvorfor ikke mere? Hvem ved, nok fordi man ved de er så urealistiske som de er, men det er også det der gør dem sjove.

Lyndsay Sands har en evne med sjove ordspil i sine bøger og selvom den kvindelige hovedrolle bliver reddet af den maskuline mandlige hovedrolle, så er de ikke inkompetente og kan i hvert fald godt klare sig selv.Dette er den 5 i serien ‘Highlanders’ og er der noget jeg elsker så er det serier. Der flere personer som man kan genkende fra tidligere, og man hører om de tidligere personer som har fundet sammen og ser hvordan de har fundet sig til rette efter deres ‘de-levede-lykkeligt-til-deres-dages-ende”

På samme tid så har denne serie en eller anden form for mysterium der skal opklares, og det har som regel med mord at gøre. De er yderst underholdende og jeg kan kun anbefale dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.