Tangled Beauty

Titel: Tangled Beauty (Tangled #1)
Forfatter: K.L. Middleton
Genre: Contemporary, romance, erotica,

Affiliate link: Saxo.com      Bogreolen.dk

Resume

Sinclair Jeffries tror hun ved hvad hun siger ja til, da hendes homoseksuelle ven Jesse beder hende om at spille hans kæreste til hans forældres fest i Huntington Beach. Der er dog kun indtil hun møder Reed, Jesse’s storebror.

Reed Eddington tror at hans fremtid er planlagt indtil han møde Sinclair, hans bros såkaldte ”kæreste”. Han kan dog ikke benægte den tiltrækning der er imellem dem. Han kan ikke få hende ud af hovedet og ser hvordan deres skuespil falder fra hinanden hen over weekenden.

 

Anmeldelse

De første par sider er sjove og det tegner til at bogen bliver super sjov. Det ændrede sig dog hurtigt.

Sinclair og Jesse starter ud som et sjovt ‘par’ og man tænker, det bliver sjovt at se hvordan det udvikler sig til en familie sammenkomst at hun ankommer med deres ene søn, som de stadig tror er hetero og at hun så ender med den anden søn, Reed.

Den ide fortager sig så hurtigt, da man finder ud af at Reed er forlovet og med den største golddigger af en kælling. Hun træder ind på scenen for at gøre det ‘okay’ at han er hende utro med Sinclair. NOPE. Andre vil måske sige det er okay. Det synes jeg ikke. Så afslutter du forholdet og smider hende ud af huset.


Lad os så se på moren og faren som er homofob og faren er en total nar, der knepper alt der vil sprede sine ben.

Når alt dette så er udført, så mangler der åbenbart mere drama i historien, så selvfølgelig bliver Sinclair kidnappet af en psykopat som har forfulgt hende igennem længere tid. Det hører man kort om på 1-2 sider undervejs i bogen. Det gav ingen mening at proppe det ind i bogen. Tror det var en måde at vise at hun var en stærk og selvstændig kvinde. Det var fuldstændig malplaceret.

Det her var bare fuldkommet latterligt, en total skuffelse når den startede ud med muligheden for at blive en sjov og underholdende bog med et skægt plot.

Jeg er flink og giver den 2 tekopper, men det kan godt være at jeg laver det om til 1 senere. Er super ærgerlig over at den var så skuffende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + 14 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.