The Cat In The Hat

Titel: The Cat in the Hat
Forfatter: Dr. Seuss
PRC 2018: Nr. 33: A childhood classic you have never read.
Genre: Børnebog

Affiliate link: Saxo.com   Bogreolen.dk

 

Resume

Dette er en børnebogs historie som består af rim og handler om 2 børn der ikke ved, hvad de skal lave på en regnvejrsdag, men så kommer der en kat med en hat ind og laver rod i hele huset.

 

Anmeldelse

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at lave en anmeldelse på denne bog først, da det er en kort børnebog med rim. Der er ikke så meget at fortælle.

Jeg kom så til at tænke på at sammenlignet med Halfdan Rasmussen ABC rim som jeg fik læst højt da jeg var barn. Og så synes jeg faktisk ikke denne kunne måle sig i sammenligning. Derfor ville jeg gøre et slag for ABC, som er sjove og underholdende.

Jeg synes ‘The Cat In The Hat’ var lidt åndet, og ikke på den gode måde som får børn til at grine. Tog den et par gange i overhovedet ikke at rime ordentligt.

ABC bogen er tilpas fjollet. Det hele rimer, men giver ikke meget mening andet end at det er meningen det skal være fjollet. Jeg kan til den dag i dag stadig huske nogle af rimene især den med F. Det ville også være en bog, jeg ville læse for mine børn.

Det samme kan ikke siges om ‘The Cat In The Hat’ jeg synes faktisk den var kedelig og havde forventet noget mere, når nu det er en børne klassiker, i hvert fald i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.