Tomato Rhapsody: A Fable Of Love, Lust & Forbidden Fruit.

tomato rhapsodyTitel: Tomato Rhapsody: A Fable Of Love, Lust & Forbidden Fruit.
Forfatter: Adam Schell
PRC 2018: Nr. 45 A book about a fruit or vegetable
Genre: Historical fiktion, Food, Romance, Mad

Affiliate link: Saxo.com    Bogreolen.dk

 

Resume

Denne bog handler om en forbudt kærlighed både til en frugt men også mellem 2 unge mennesker, Davido en jødisk landmand som elsker tomater og Mari, en smuk katolsk pige som arbejder på sin mors og dovne stedfars farm for at tjene til dagen af vejen.

Hele byen bliver involveret når fristelsen for det forbudte bliver for stor og tradition, religion og god smag kolliderer i en uforglemmelig historie.

 

Anmeldelse

Lad mig starte med at sige at jeg læste denne på en varm sommerdag og jeg blev mega sulten, imens jeg læste den, efter lækre italienske retter. Så overvej om du skal have købt det ind inden du går i gang med at læse bogen.

Dette var en skøn og mystisk bog, faktisk vil jeg sige underholdende men også tankevækkende. Den er dog også fjollet og har en helt speciel skrivestil. Alle de kombinationer gjorde det til en bog som jeg fandt underholdende og var glad for at jeg læste.

Jeg havde fået den anbefalet på goodreads.com under ‘popsugar reading challenge’ specielt til denne udfordring; at læse en bog som enten havde en frugt eller en grøntsag i titlen. Den blev også anbefalet som en skør, men tankevækkende bog og den efterlevede dette. Det er ikke en du slår dig på lårene af grin, men den er dejlig skør.

Bogen foregår engang i 1600 tallet og man følger flere forskellige personer i en lille landsby, hvor flere historier til sidst tørner sammen, og man får at vide hvad der skete op til en bestemt begivenhed og selvfølgelig så er der en kærlighedshistorie som får det hele til at kulminere.

Jeg vil dog ikke afsløre for meget, og nej dette er ikke den sædvanlige romantiske kærlighedsroman, så hvis man ikke er til det, så kan man stadig læse denne bog. Er man til kærlighedshistorier, så skal man ikke forvente det sædvanlige, men en sjov fortælling om 2 unge der falder for hinanden, men det er lige så meget historien om tomaten der gør den underholdende og som er bindeledet i bogen.

Jeg kan godt lide de lidt mærkelige historier og underholdende handlinger der ikke nødvendigvis har den vildeste handling eller morale og alligevel er der jo en, men den leveres på en sjov og ikke-belærende måde. Mange sjove bipersoner som får hele historien til at hænge sammen.

Man kommer ind i det lille lokalsamfund og man er godt underholdt undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen + 19 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.